Kubi Magjik me numra

0 out of 5

340 L

Disponueshmeria: Ka stok SKU: kubi-magjik-2 Kategori: ,

Përshkrim

Përparësitë e produktit: të mësuarit për t’u përqendruar, të mësuarit për të zhvilluar aftësitë motorike dhe të mendimit, zhvillimi i imagjinatës. Lëreni fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë motorike dhe të të menduarit dhe të punojë në aftësitë manuale dhe imagjinatën. Kubi magjik MEGA CREATIVE do t’i sigurojë çdo vullnetari një kënaqësi të vërtetë kur përpiqet ta zgjidhë atë. Kubi ka gjashtë faqe, të përbërë nga katrorë më të vegjël me numra, secila faqe në një ngjyrë të ndryshme me një numër të ndryshëm, të cilat duhet të zhvendosen në mënyrë të tillë që të rregullojnë çdo faqe në një ngjyrë uniforme dhe me një numër uniform. Përmbajtja e kompletit është një kub magjik. Produkt i bërë nga plastika. Dimensionet: 6x6x6cm. Produkti është i përshtatshëm për fëmijët e moshës +6 vjeç.

Review

Ende pa review.


Jini i pari që shqyrton “Kubi Magjik me numra”

Related Products