Metodat e Transportit

Metodat E Transportit:

Ne si BEST FOR dëshirojmë të sigurojmë që përvoja juaj e blerjes të jetë e këndshme dhe pa vështirësi.

Koha e Përpunimit:

Të gjitha porositë brenda Tiranës proçesohen brenda 24 orëve dhe për rrethet e Shqipërisë brenda 48 orëve (përjashtuar fundjavat dhe pushimet). Dërgesat në Kosovë dhe Maqedoni proçesohen brenda 5 ditëve punë. Përpiqemi të dërgojmë porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

 

 

Tarifat e Transportit:

Transporti në të Shqipërinë kushton 200 lekë

Për çdo blerje mbi 2.000 lekë – Transporti në Shqipëri kushton 100 lekë

Për çdo blerje mbi 4.000 lekë – Transporti në Shqipëri Falas
Transporti në Kosovë kushton 5 euro

Transporti në Maqedoni kushton 8 euro

 

Metodat e Transportit:

Metodat e transportit luajnë rol të rëndësishëm në sigurinë dhe efikasitetin e dërgesave. Në rastin tonë posta Elite, përdorë një metodë efikase dhe të sigurtë me ekipin e tyre duke u munduar të jenë sa më të saktë dhe perfekt me automjetet e tyre transportuese. Transport korrekt dhe i sigurt në të gjitha destinacionet si dhe shpejtësi maksimale shërbimi.

 

Adresat e Paplotësuara ose të Pasakta:
Ju lutemi të kontrolloni dy herë adresën tuaj se ku do të merrni pakon para se të përfundoni porosinë tuaj. Nëse ofrohet një adresë e pasaktë ose e paplotësuar, do të jetë një ndër arsyet e vonesës së porosisë.

Informacioni për Kontakt:

Nëse keni ndonjë pyetje apo paqartësi në lidhje me transportin e porosisë suaj, ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të shërbimit ndaj klientit në info@bestfor.al ose +355 69 405 0027

 

Faleminderit që zgjidhni BEST FOR!