Përshkrim

Lidhjet e flokëve janë një element i domosdoshëm për të mbrojtur flokët dhe për të krijuar pamje elegante.Shumëllojshmëri zgjedhjesh, me 50 copë në një paketë, ju keni një sërë lidhëse flokësh nga të cilat mund të zgjidhni, duke e bërë të lehtë përputhjen me veshjen.

Review

Ende pa review.


Jini i pari që shqyrton “Lidhëse flokësh”

Related Products