Menyra e Pageses

Menyrat e Pageses

Produktet tona dërgohen përmes korrierit dhe për kostot e pagesës aplikohen tarifat e mëposhtme:

Pagesa në dorëzim

Pagesa behet në momentin e pranimit të produkteve, me një tarifë shtesë prej 200L në të gjithë Shqiperine.
Tarifa per Kosove: 500L
Tarifa per Maqedoni: 800L