Përshkrim

Mund të ruani gjithçka në Organizuesin e Divanit! Thuajini lamtumirë rrëmujës në dhomën tuaj të ndenjes. Me organizuesin e divanit mund të ruani me kujdes gjithçka. Organizuesi i divanit përmban disa ndarje ku mund të ruani sende të ndryshme. Qoftë telekomanda, gota, ushqimi apo një libër, ka një vend për gjithçka në Organizuesin e Sofave. Falë dizajnit praktik, ju mund ta vendosni lehtësisht organizuesin e divanit mbi pjesën e pasme të divanit tuaj. Në këtë mënyrë gjithçka qëndron e rregullt dhe e arritshme. Përveçse është shumë i dobishëm, mund të duket i shkëlqyeshëm edhe në brendësinë tuaj. Karakteristikat: Praktike: Ka një dizajn praktik, ka hapësirë ​​dhe hapësirë ​​të mjaftueshme për të ruajtur sende të ndryshme në të. Madhësia: Organizuesi i divanit ka një madhësi afërsisht 31 x 19 cm. Nuk merr shumë hapësirë, por ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të futur shumë.

Review

Ende pa review.


Jini i pari që shqyrton “Organizues divani”

Related Products